Trine Pelle

Mental sundhed, krop og trivsel

Få kroppen med i livet

Mit navn er Trine Pelle og jeg arbejder til dagligt med det hele menneske, forstået på den måde, at krop, psyke og adfærd hænger sammen. Jeg har viden og erfaring indenfor kroppens fysiologi og sindets forsvarsmekanismer, som jeg deler ud til dig, der ønsker at være i ro med dig selv – fysisk, psykisk og socialt. Hos mig kan man modtage afspændingsbehandlinger tilrettelagt specielt til dig, hvad enten der er et behov for restitution af muskulatur, ro i hovedet eller kropsbevidsthed der danner personlig indsigt.

Kroppen fortæller, når du ikke trives med dig selv og dine omgivelser. Søvnløshed, smerter, tankemylder, hovedpine og åndedrætsbesvær er nogle af de signaler, som danner ramme for en krop i ubalance. Jeg tager det du mærker alvorligt og guider dig til at få kroppen med i livet. Behandlingsformen egner sig især til en krop i uhensigtsmæssig stress, idet du lærer at mærke dig selv – dine grænser og behov.

Jeg er uddannet psykomotorisk terapeut, som er en 3½ år sundhedsfaglig professionsbachelor i afspænding og psykomotorisk terapi. Psykomotorisk terapi er en helhedsorienteret behandlingsform, der tager udgangspunkt i dig, dine ressourcer og behov. En session består typisk af en samtale, øvelser og manuel behandling.

Skrevet af

Lone T Husted

Leder | Ungdomsliv