Rådgivning

v/Lone Husted

Forældrerådgivning tager udgangspunkt i det, du og din familie gerne vil ændre og måske blive bedre til nu og her. Det vil sige, at vi arbejder med konkrete, aktuelle situationer og med de tanker, følelser og handlinger, som de medfører.

Vi har fokus på at finde nye handlemuligheder, som passer ind i dit og jeres liv. Derfor kan vi også aftale hjemmeopgaver, som vi så retter til og udvikler på i fællesskab.

Viden og indsigt i jeres barns ungdomsliv kan være både motiverende og nødvendigt, når trivsel for dig, dit barn og/eller din familie skal forbedres. Derfor kan rådgivningen også have elementer af eksempelvis:

Den første mandag i hver måned, har vi gratis rådgivning, af ca. 30 min. varighed, mellem kl.16.00 – 19.00.

  • Indsigt i børns og unges generelle udvikling

  • Indblik og forståelse i ungdomslivets udfordringer

  • Oplysning om selvskadende adfærd

  • Information om mistrivsel i skolen, ensomhed eller misbrug

  • Rådgivning i sundhed og trivsel

Alle familier er forskellige. Derfor vil forløbets varighed afhænge af, hvilke behov og ønsker din familie er har. Rådgivningsforløbet kan foregå i vores lokaler eller hjemme hos dig. Det  er vore erfaring, at det kan være konstruktivt, hvis den unge deltager.

For nogle familier er to samtaler nok, mens andre har behov for en længerevarende indsats. Hos Ungdomsliv er det også muligt at kombinere et rådgivningsforløb , terapeutiske forløb eller coaching sessioner.

Kontakt os her og få en snak om jeres behov og ønsker. Så finder vi sammen ud af hvilke muligheder, der passer jer bedst.

Ring og book en tid, på telefon 29930690

Skrevet af

Lone T Husted

Leder | Ungdomsliv